perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumisia!

Helle on ihana asia! Kyllä tätä on odotettu, lämpöä ja aurinkoa! Loma lähenee loppuaan, mutta monia hyviä uusia hetkiä on sydämessä.

Vauvarintamalla ei valitettavasti ole uusia uutisia. Kesäkuussa tehty inssi oli vuorossaan neljäs, eikä se tuottanut toivottua lopputulosta. Ajoitus siinä oli kyllä liian aikainen; ovulaatio tapahtui vasta sen noin 36 tuntia pregnylin pistämisestä (joka pistettiin noin tunti ennen inseminaatiota). Klinikalta vielä kyselinkin negatiivisesta tuloksesta soitettuani siittiöiden elinikää sulatuksen jälkeen, ja niin kuin arvelinkin, se ei ole yhtä hyvä 2-5 päivää kuin tuoreessa spermassa. Sulatetut siittiöt elää varmimmin sen yhden päivän, ehkä oikein hyvässä tapauksessa sen kaksi tai kolme päivää.

Nyt klinikka onkin kesätauolla ensi maanantaihin saakka, ja koska viimeisin vuotoni alkoi hieman etuajassa, seuraava inssi menee aikaisintaan elokuun loppuun. Vähän alkaa jo jännittämään joudutaanko tässä rankempiin hoitoihin. Niin kova usko kyllä itselläni ja puolisollani on ollut että insseillä selvittäisiin! Ennen kaikkea nuo kustannukset pelottavat ivf:ssä, nytkin kun jo iso summa säästöistä on näihin hoitoihin uponnut. Nyt kuitenkin vielä kaikki varpaat ja sormet pystyssä ensi inssin suhteen, voi kunpa nyt viimeinkin tärppäisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti