perjantai 15. elokuuta 2014

Toisenlaiset äidit

Toisenlaiset äidit starttaa tänä vuonna Erilaisten äitien sijaan, Livillä. Erilaiset äidit oli sarjana mahtava, ja äärimmäisen onnellinen olin erityisesti lesboäideistä, jotka kaikilla normaaliudellaan hurmasi varmasti katsojan jos toisenkin. Oli niin mahtavaa, että seksuaalivähemmistöjä edusti tuollaiset naiset ja äidit. Valitetavasti äärimmäisen usein, kun puhutaan homoista, telkkariin tai muuhun mediaan löydetään aina juuri ne, joilta on valtaosa inkkareista tipahtanut kanooteista jo aikapäiviä sitten. Onneksi on poikkeuksia! Ja koko ajan enenevissä määrin, ainakin tuntuu siltä. Syy on varmasti se, että tänä päivänä on huomattavasti helpompi olla julkihomo, kuin vaikka 10-20 vuotta sitten. Ajasta sitä ennen puhumattakaan. Hyvä että ajat ovat muuttuneet.

Toisenlaisiin äiteihin. Mainoksista on tullut ilmi, että tänä vuonna tässä sarjassa on mukana ex-lesbo, joka on "varmaan aivotärähdyksen seurauksena" muuttunut lesbosta heteroksi. Just. Tätä jaksoa odotan hieman kauhunsekaisin aatoksin. Olikohan se aivotärähdys vai oletkohan kuitenkin ollut bi jo aiemmin. Toki voi olla että yllätyn positiivisesti jakson nähtyäni, toivon niin! Mutta otsikot uumoilee uutta "eheytymistarinaa". 

Joka tapauksessa, jesjesjes, en malta odottaa että pääsen seuraamaan jälleen erilaisten äitien - ja perheiden elämää! Pian se alkaa! :)

2 kommenttia:

  1. Mekin ollaan tätä alettu katsoa, kiinnostaa niin paljon kaikkien raskausjutut:D vaikka niiden synnytysten katsominen vähän kauhistuttaakin... Mut kuulostaapas toi aivotärähdyksellä heteroksi muuttunut lesbo pelottavalta, toivottavasti olis järkevä tapaus ettei ääriuskovaiset keksi uutta eheytyskeinoa tosta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on jännä nähä! Toivottavasti ois ees jokseenkin fiksu tapaus. :)

      Poista