maanantai 19. kesäkuuta 2017

Lomalla viimeinkin, voi ottaa iisimmin!

Tänään on ensimmäinen virallinen lomapäiväni. Lomailen kolmisen viikkoa, jonka jälkeen alkaa suoraan äitiysloma. Aika ihanaa. Vaikkakaan mieli ei meinaa vielä tajutakaan todeksi, että ainakaan yli vuoteen ei en ole töissätöissä. Että tänä kesänä saan nauttia pitkästä kesälomasta. Ja toisin kuin kaikki luulee, mä tosiaan odotan lämmintä, kuumaa kesää. Olen aina ollut lämmön rakastaja, ja silläkin uhalla että joudun katumaan elokuun alussa sanomisiani, niin kesä ja helteet, bring it on! :)

Viikonloppuna tehtiin pieni päivän lomareissu Ruotsin puolelle, ja sieltä löytyikin muutama ihana uusi vaatekappale elokuiselle tulokkaalle. Alet oli kivasti jo alkaneet! Reissu oli mukava, tosin huomasi kyllä jo hyvin, ettei kunto meinaa enää kestää monen tunnin kävelyä ja pitkää päiväreissua. Välillä piti käydä kastelemassa jalat kylmällä vedellä - ja ihme kyllä, se auttoi yllättävän paljon jaksamaan taas.

Tällaisia ihanuuksia tarttui reissusta mukaan.


Tää oli aivan mun suokkari, kuin suloinen! <3

Olipa hää tyttö tai poika, hän saa päällensä sekä
Supermiestä että Star Warsia. Erityisesti vaimoni
fanittaa  kumpaakin. :)


Lastenhuone alkaa olemaan kunnossa, lukuun ottamatta pieniä hankintoja, joita sinne vielä on tehtävä. Tänään tosin ostettiin jo myös pieni paketti pikkuruisia muumivaippoja ja vauvan hoitoöljyä. Vaatteitakin rupee olemaan aivan riittämiin, uskon että nykyisillä pärjätään jo hyvin pitkälle ja todennäköisesti niitä on lahjoina tulossa vielä jonkun verran lisää vauvan synnyttyä.

Olo on ollut kohtuullisen hyvä. Selkä vähän kipuilee ja vatsan toiminta on mitä on, muuten kaikki kunnossa. Aivot alkaa olemaan vähän mössöä ja muisti pätkii, mutta tämä kaikki kuulemma vain pahenee lapsen synnyttyä. ;) Himoja on tullut näin loppuraskaudesta: klassiset jääpalat, joita rouskuttaa! Myös muu rouskutettava maistuu (liittynee myös alhaiseen hemoglobiiniin, kaikki mikä tuntuu vähän pikkukiviltä suussa on erityisen hyvää ;) ). Juustoriisikakkuja on myös mennyt jo muutaman kuukauden ajan useampi päivässä.

Tämäkin paita tarttui mukaan H&M:n
äippäosastolta. Kuva otettu tänään
raskausviikolla 33.


Tällaista lyhykäisyydessään tänne. (Mökki)juhannus lähenee ja lupaavat vielä toistaiseksi aika viileätä juhannussäätä. Tänään oli arvio muuttunut jo pari astetta lämpimämmäksi, toivottavasti nousisi vielä pari astetta lisää.

Hyvää keskikesän juhlaa kaikille ja aurinkoa!


Anni + Pieni (rv 32+2)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti