torstai 18. syyskuuta 2014

Last time baby, last time

Tänään uusi siimahäntäjoukkio lähti matkaan. Siimahäntien määrä oli aikaisempaa huomattavasti vähäisempi, mutta niinhän se on, että se yksi oikea riittää. Sosiaalisessa mediassa on liikkunut mahtava kuva, jossa iso siittiömäärä matkustaa kohti määränpäätänsä, ja yhdellä heistä on kimppu punaisia ruusuja kädessään. Toivottavasti meilläkin olisi mukana se ruusullinen kaveri. :)

Tässä kierrossa toivomme äärettömän paljon, yrittäen kuitenkin olla toivomatta liikoja.
Otamme sen mikä tulee. Kahden viikon päästä siellä testissä on joko yksi viiva tai kaksi viivaa. Kaksi vaihtoehtoa.

Lopputulos ei ole meidän käsissämme.

6 kommenttia:

 1. Kovasti onnea ja kärsivällisyyttä sinne :)

  VastaaPoista
 2. No nyt saa sitten taas jännätä! Huisisti onnea! En muuten tiedä oliko tästä meillä hyötyä mutta yritettiin ottaa ihan tosi rauhallisesti varsinkin sillon kun alkion pitäis kiinnittyä, se kun on niin häiriöherkkä vaihe! Lisäksi A söi jo raskausvitamiineja, nukkui paljon ja söi tosi terveellisesti, nää voi olla näitä kuulopuheita että tollasilla olis vaikutusta mutta yritettiin tehdä kaikki kuitenkin jos siitä vaikka olis apua. Ja ehkä teillä on jo kaikki poppaskonstitkin käytössä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt taas jänskäillään! Kaikki mahdolliset poppaskonstit on ollut kyllä aikalailla käytössä tässä reilun puolen vuoden yrittämisen aikana ja raskausvitamiineja oon kans syönyt tammikuusta lähtien. Edelleen uskon, että ainakin meidän kohdalla se itse hedelmöittyminen ois the thing, mutta toki siinä on niin monta vaihetta mikä senkin jälkeen voi mennä pieleen. Ei auta kuin odottaa ja katsoa kuin tällä kertaa käy.

   Poista
  2. Varmaan se aukiolotutkimus on sulle kuitenkin tehty? Ettei siitä kiikastais... Nyt vaan sit toivotaan kovasti, me täällä jännätään teidän puolesta! Viikko vielä vai odottelua?

   Poista
  3. Juu tehty on tammikuussa ja kaikki siltä osin kunnossa! Olen iloinen, että kanssajännitätte kanssamme! :) Viikon päästä ollaan taas viisaampia.

   Poista