perjantai 3. lokakuuta 2014

Carpe Diem ja hyvää syksyä!

Tänään Toni Wirtasen päivän (Vain elämää) kunniaksi muutama lyriikka, joka kaikessa dramaattisuudessaan kuvaa hieman tämänhetkisiä fiiliksiä. 

"Kipu kuolee huutamalla
alastomana lattialla
Miten kauan sitä kestää
ei, sitä ei voi tietää

Kehen sattuu ja kuinka paljon
siitä kysymys enää tässä kai on
Kun on saavuttu siihen pisteeseen
ettei mikään ole varmaa."

- Apulanta, Koneeseen kadonnut


Näillä sanoilla, näillä tunnelmilla, kuudeskaan inseminaatiomme ei onnistunut. Se tuntuu jotenkin uskomattomalta ja käsittämättömältä. Niin kuin aiemmin kirjoitin, uskoin todella, että kohdallamme oltaisiin selvitty kevyemmillä hoidoilla. Kaikki kiertoa myöten on toiminut erinomaisesti. Ainoa asia, mihin emme voi niinkään vaikuttaa, on pieni alituinen stressi asiasta joka on koko ajan enemmän tai vähemmän elämässämme läsnä. Mutta se on myös asia joka kulkee mukanamme aina. Kyse on puolisoni vakavasta sairaudesta, joka hiljalleen hiipi luoksemme pari vuotta sitten ja kävi taloksi, kutsumattomana vieraana. En halua siitä puhua sen enempää (ainakaan toistaiseksi), mutta halusin avata tätä tuodakseni hieman perspektiiviä siihen, miksi kuvittelin että tässä vauva-asiassa olisi onni ollut puolellamme. Ja että näihin negatiivisiin testeihin liittyy myös niin paljon muita tunteita ja pelkoa siitä, että onhan meillä aikaa.

Tulen pitämään nyt hetken taukoa kirjoittamisesta ja myös kaikesta vauvaelämään liittyvästä. Olen muodostanut viimeisen yhdeksän kuukauden aikana suuren riippuvuussuhteen hyvin erilaisiin vauva-aiheisiin blogeihin ja olen lukenut niitä päivittäin. Olen miettinyt vauvaa ja vauvoja joka päivä. Loppuvuoden keskitymme puolisoni kanssa täysillä toisiimme. Ja myös muuhun elämään ilman vauvajuttuja. Jos vain suinkin mahdollista, jatkamme hoitoja ensi vuoden puolella. En tiedä pystynkö olemaan täysin poissa blogimaailmasta koko loppuvuotta, mutta sekin on täysin mahdollista. Toivotan kuitenkin teille kaikille vauvan/vauvoja jo saaneille ihania hetkiä pikkuisten kanssa, vauvaa vatsassa kasvattaville loistokasta odotusaikaa ja onnellisia ensihetkiä uutukaisten kanssa ja raskautta yrittäville hirmuisesti onnea matkaan! <3

Kuullaan taas jossain vaiheessa! 
Olkaa onnellisia ja nauttikaa hetkestä.

4 kommenttia:

 1. Voi harmi:( tosi paljon voimia teille ja pitäkää mukava loppuvuosi! Nauttikaa kahdenkeskisestä ajasta ja tehkää kaikkea mitä sitten vauvan kanssa ei pääse tekemään! Meille jäi tosi kivasti mieleen viikko ennen inssiä spontaanisti tehty reissu lähikuppilaan parille. Sellasta tehtiin harvoin muutenkaan ja tästä eteenpäin ei senkään vertaa. Joten lämmöllä ollaan muisteltu. Nyt sit vaan vähän palautumista ja sen jälkeen uusilla voimilla ja innolla seuraaviin hoitoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Teille kaikkea hyvää loppuraskauteen ja ensiaskeliin uuden perheenjäsenen kanssa! :)

   Poista
 2. Jaksamista syksyyn. Löytäkää ne valonpilkkeet tulevasta syksystä ja luvan kanssa nauttikaa kaakaota ja pullaa peiton alla.
  Itse olen miettinyt myös sitä mahdollisuutta jos ei tärpääkään. Ja tullut siihen tulokseen että onneksi olen valinnut hyvin ja puolisoni on todella se ihminen kenen kanssa haluan arkeni viettää. On sitten niitä vauvoja tai ei. Ja toivon että tässä kaiken vauvanteon keskellä en vain unohda sitä tosiasiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maissi ja hurjasti tärppionnea & muutakin onnea eloon teille! <3

   Poista