perjantai 12. kesäkuuta 2015

Väärä hälytys

Niinhän siinä kävi, että meidän kaikkien aikojen eka plussa jäi kemialliseksi raskaudeksi. Munasolu hedelmöittyi, muttei jostain syystä jaksanut kiinnittyä kunnolla. Viiva oli suht vahva viime viikonloppuna, joten uskon että kova yritys oli ainakin käynnissä.

Se on jännä miten sitä on viimeiset puoltoista vuotta kuvitellut tietävänsä kaiken vauvantekopuuhista sinne raskauden alkuun ja etenemiseen saakka. Tämä kaikki sen valtavan lukemisen, bloggailun ja googlen ansiosta. Mutta sit kun oikeesti siinä tikussa tönöttääkin ne kaksi viivaa, niin huomaakin olevansa aivan uuden asian edessä. Mikä on tietenkin ihan luonnollista.

Tein ekan raskaustestin menkkojen ollessa pari päivää myöhässä viime sunnuntaina. Viiva oli mielestäni tosi selkeä (sama joka löytyy viime postauksestani), enkä oikeestaan edes ajatellut että varmuustestejä olisi hyvä tiedä jotta näkee hCG:n kehittymisen suunnan. Olinhan myös saanut selkeän plussan kuukautisten ollessa jo pari päivää myöhässä!  Myös oireet tuntuivat selviltä. En testannut maanantaina, koska arvo tuplaantuu alussa parin kolmen päivän välein. Päätin olla muutenkaan pelkäämättä keskenmenoa liikaa, vaan nauttia alkaneesta raskaudesta täysillä niin kauan kuin se kestää tai niin kauan kuin jotain ikävää oikeasti tapahtuisi. 

Tiistaiaamuna tein uuden testin; ajattelin että olisi kiva nähdä viivan vahvistuneen entisestään. Voitte kuvitella että shokki oli suuri kun tein kerralla kaksi erimerkkistä testiä - joissa molemmissa oli vain heikot viivat! Maailma romahti hetkellisesti. Koetin nukkua vielä 2 tuntia ja tein sitten uuden testin jossa viiva oli lähes yhtä tumma kuin sunnuntaisessa testissä, mutta ehkä aavistuksen verran haaleampi. Toivoa oli vielä, mutta aavistelin kuitenkin jo pahinta.

Tiistai-illan haalea Clearblue plus -testi ja ke-aamun digitaalinen 'raskaana 1-2 viikkoa' vahvisti pelkojani. Keskiviikkoiltana normitesti oli jo lähes nega. Vuoto alkoi tänään (rv 5+0 tai 5+1) eilen jo vähän tiputtaen. Harmittaa, mutta ei mahda!

Olen kaikesta huolimatta iloinen, että testailin vielä uudestaan, koska nyt odotin vuotoa tulevaksi, enkä järkyttynyt siitä. Ja kaikesta huolimatta, olen iloinen että tämä tapahtui näin varhain jos oli tapahtuakseen. Ainakin mun sisällä tapahtui jotain! Tästä pettymyksestä huolimatta toivon äärettömän paljon, että onnistumme pian uudestaan - paremmalla onnella!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️ Kyllä tässä aika hyvin on jo katse tulevassa ja toivo uudesta, pidempikestoisesta onnesta mielessä. Oi toivotaan! Onneja teillekin, toivottavasti seuraavasta yrityskerrasta tärppää!

   Poista
 2. Oon tosi pahoillani teidän puolesta! Toivottavasti tämä olisi nyt se sysäys, jonka ansioista seuraava alkio tarttuu kiinni ja pysyy kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️ Kyllä tässä suurin suru on jo väistynyt ja suuri toivo on siitä josko kroppa vihdoinkin olisi hiffannut kuinka raskautuminen tapahtuu ja osaisi tehdä sen pian loppuun asti oikein uudestaan! ☺️ Voi toivottavasti teidän pienellä kaikki hyvin ja saatte hyvä uutisia ensi viikolla!

   Poista
 3. Voi tää on niin väärin! Oon tosi pahoillani.. Mut positiivista on se että hedelmöittyminen tapahtui! Jotenkin mustakin tuntuu että seuraavaksi tärppäisi helpommin, älä luovu toivosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ois ollu enempi kuin mahtavaa, kun ois jatkunut raskaus normaalisti! Mutta uskoen ja luottaen että vielä se onnistuu, toivottavasti pian! :)

   Poista