perjantai 11. syyskuuta 2015

Akupunktio vol. 2

Olin eilen elämäni toista kertaa akupunktiossa. Kuten sanottu jo aiemmin, kaikki keinot käytössä!

Akupunktiotätini on kiinalainen, todella mukava nainen, jolla on pitkä kokemus kiinalaisesta lääketieteestä. Ensimmäisen kerran kävin hänen vastaanotollaan keväällä - ja itse asiassa seuraavasta kierrosta (ei samasta, kävin juuri ennen ovulaatiota) raskauduin, vaikkakin kemiallisesti. En tiedä oliko akupunktiolla mitään tekemistä asian kanssa, mutta ainakin ensimmäisen kerran usean yrityksen jälkeen jotain oikeasti tapahtui.

Nyt toisen kerran jälkeen jäi jotenkin entistä paremmat fiilikset. Tehtiin vähän eri juttuja ja akupunktiotätini sanoi heti että näytän keväistä minääni pirteämmältä, mikä ehdottoman hyvä juttu raskautumisen suhteen. Olin tälle kierrolle hukannut taas jo vähän toivoani (ihan jo työkiireidenkin vuoksi), mutta sieltä se taas vahvasti hiipi esiin, se Toivo. Nainen sanoi minulle heti mut nähtyään, että nyt tärppää.

Varovaisen optimistisesti katson että tärppääkö. Ei ehkä heti mutta ehkä edes myöhemmin syksyllä? Tällä hetkellä en oikein tiedä että onko parempi luovuttaa (koska kyllä, sitten kun luovuttaa niin sitten tärppää?) vai jatkaa toivon ylläpitämistä ja optimistisuutta (koska kyllähän toiveikas, iloinen keho madon nappaa?).

Ehkä teen ja olen jotain siltä väliltä.
Mutta ensin, odotan ovulaatiota saapuvaksi.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti akupunktio auttaa :)

  VastaaPoista
 2. Mihin haet apua akupunktiosta? Ovulaation vahvistamiseen, kiinnittymiseen vai johonkin muuhun?

  Toivottavasti tällä(kin) kertaa siitä on apua. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, toivotaan sen olevan avuksi, ei siitä ainakaan haittaa ole. :) Toivon apua ylipäänsä raskaaksi tulemiseen. Alupunktiotätini suosittelee käyntejä ennen ovulaatioita, joten varmasti kyseessä on ennen kaikkea ovulaation vahvistaminen ja ylipäänsä verenkierron lisääminen kohdussa ja munasarjoissa. Samalla katsotaan missä kohtaa kropassa on kireyttä ja rentoutetaan niitä kehonosia. Olen myös huomannut, että akupunktio pistää hyvin kehon kuona-aineet liikkeelle.

  VastaaPoista