tiistai 7. maaliskuuta 2017

Finally it's THE ÄITIYSPAKKAUSday!

Uusi äitiyspakkaus on julkaistu ja se on NIIN hieno! Tykkään ihan tosi kovasti. Ehdoton suosikkini on sateenkaaribody ja -potkari. Myös kelta- ja vihreäraitabodyt on ihanat, samoin kuin haalari ja makuupussi. Tykkään kyllä koko setistä ja olen iloinen, että hyvin suurella todennäköisyydellä tulemme tämän vuoden 2017 äitiyspakkauksen saamaan! <3

Mitä mieltä te muut olette, onko tämän vuoden pakkaus mieleinen? :)Kuva lainattu Kela-Kertun Facebook-sivulta.
                                            

Anni ja Pieni (rv 17+3)

10 kommenttia:

 1. Mielestäni tämä uusi on paljon pirteämpi kuin esikoisen kohdalla! Puolipotkuhousuja lisätty, niistä en viimeksi ainakaan pitänyt yhtään tai ne eivät malliltaan sopineet meidän vauvalle. Mutta ihanaa, että saatte näin suloisen paketin! Me päädymme rahasummaa nyt toisen kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tästä itse tosi kovaa ja tuntuu heti enemmän omalta kuin esim. viime vuoden pakkaus. :)

   Poista
 2. Tässä uudessa pakkauksessa on kyllä paljon ihanan näköisiä juttuja! Erityisesti tykkään makuupussin pöllökuosista. Ja noi värikkäät raidalliset bodyt on kivoja. Toivottavasti saatte tämän pakkauksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on ihana! Pöllöt on tosi söpöjä, samoin kuin koko pakkaus. :) Eiköhän me tämä saada, ellei nyt sattuisi käymään niin, että vanhoja jaettaisiinkin pitkälle kevääseen tai alkukesään. Arviohan on, että pääsiäisen aikoihin siirryttäisiin uusiin. Me saadaan raskaustodistus just ennen pääsiäistä. :)

   Poista
 3. toi oli niin ihana ! ja noi sateenkaaren värit !

  VastaaPoista
 4. Vitsi, löysin tän teidän blogin vasta nyt, ja heti ekana mun lemppariaihe: äitiyspakkaus. :D

  Tykkäsin! Erityisen ihastunut olen tuohon haalarin kuosiin. <3 Muutenkin koko setti näyttää paremmalta, kuin esim. se viime vuoden pakkaus. Peukut pystyssä teille, että saatte tämän vuoden pakkausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva että löysit blogin nyt! :) Mielenkiinnolla luen myös teidän taipaleesta! Uskon kyllä että tämän vuoden ihana äitiyspakkaus löytää tiensä meille. Teille kovasti paljon plussatuulia matkaan! :)

   Poista
 5. On tosi kiva pakkaus, kivempi kuin parina edellisvuotena! Kiva kun ei ole niin sinistä ja nuo moniväriset raidalliset kimpsut ovat aivan ihania, kuten myös tuo makuupussi! :)

  VastaaPoista